TRATORIA LA NONNA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tratoria La Nonna. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 21:53 Geen sterren! Enorm laat bezorgd, pizza was koud + 1 pizza te weinig, niet smakelijk, heb 2 dagen buikklachten gehad, niet doen!
21 nov 2022 om 12:57 Weinig smaakvolle pizza margarita. Pizza met parmaham was wel érg zout.
25 okt 2022 om 20:03 Pizza was prima, de pasta's vielen erg tegen
23 okt 2022 om 20:13 Vies geen smaak koud en weinig soep te duur
12 okt 2022 om 22:21 Weinig smaak.
7 okt 2022 om 19:20 Pasta was niet gaar en wijn was niet doorgekookt. Linea recta prullenbak in. Risotto wel te eten maar een mager 6je. Na paar happen ook naar prullenbak.
1 okt 2022 om 21:27 Tijd van bezorging was goed. Duurde korter dan aangegeven. Pasta carbonara smaakte goed, maar was maar een half bakje..... heel weinig voor 17.- Pasta fruit de mer was heerlijk èn volop genoeg.
28 sep 2022 om 21:51 Gewoon goed
26 sep 2022 om 9:40 Normaal gesproken eten we heerlijk bij la nonna. Deze keer zat er weinig smaak aan de pasta carbonara en zat er ipv spek alleen wat vet doorheen. Jammer
16 sep 2022 om 21:45 De pizza van koud, te zout en verbrand 1 helft was niet eetbaar. De bruscetta was ook aan 1 kant verbrand en taai. Bezorger stond bij het verkeerd gebouw dus ben zelf naar dat gebouw gelopen om het op te halen. Hij heeft zich wel verontschuldigd.
16 jul 2022 om 11:45 Meest saaie spaghetti carbonara die ik ooit op heb..! En erg prijzig. Zou er niet meer bestellen.
17 jun 2022 om 20:57 Het eten is lekkerder dan bij een massaal fastfood Italiaans restaurant en de bezorging ging vlot. Wel vind ik de prijzen fors te hoog voor wat je krijgt.