TRATORIA LA NONNA

TRATORIA LA NONNA Snel en makkelijk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tratoria La Nonna. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:40 Zachte bodem, vieze tonijn
10 mei 2022 om 20:28 Een van de lekkerste pizza's van Tilburg! Kan het eten zeker aanbevelen.
6 mei 2022 om 20:53 Ik weet dat ze hier heerlijke pizza's kunnen maken maar de laatste pasr bestellingen is het knudde. Half gare bodems, toppings kloppen niet. Super jammer
4 mei 2022 om 5:58 Besteld om 20,15u 21,30u denk zal ik is gaan kijken waar het eten blijft, GEANULEERD, zonder enige melding, lekker na 12u gewerkt te hebben, bedankt, bestel hier nooit meer
23 mrt 2022 om 21:23 Helaas is de doos tijdens de bezorging op zijn kant gezet of gevallen waardoor de pizza tegen 1 zijde was gedrukt en de kaas aan de doos vastzat. Jammer..
23 mrt 2022 om 19:48 Heerlijke pasta carbonara!
21 mrt 2022 om 7:29 spaghetti alla carbonara was erg flauw.
12 mrt 2022 om 21:24 Pizza was niet te eten, koud, duurde veel langer dan gezegd
10 mrt 2022 om 21:29 De pizza's waren verbrand. We konden zelf 2 nieuwe ophalen. Ook niet fijn als je gebruik maakt van thuisbezorgd
5 mrt 2022 om 22:05 Pizza’s waren er pas na 90min, en ingrediënten zaten niet meer op hun plek en dozen doordrenkt van olie. Bodem was onregelmatig en op sommige stukken erg dik. Kunnen denk ik erg lekkere pizza’s zijn, maar dit was niet echt lekker.
2 mrt 2022 om 18:31 Oh damn wat is die risottto lekker! echt een aanrader!
30 jan 2022 om 19:26 Pasta was oke, niet bijzonder maar ook niet vies.