TRATORIA LA NONNA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 198 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tratoria La Nonna. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 20:50 We hebben hier afgehaald omdat we dichtbij wonen. Erg smakelijk en echt Italiaans. Een aanrader!
31 mrt 2024 om 21:10 Het was erg lekker, maar helaas niet meer super warm.
29 nov 2023 om 21:26 14€ for a pizza that cannot be distinguished from a frozen one... Come on. Toppings were ok, but the dough wasn't worth more than 7€. Student food at best
27 okt 2023 om 20:23 Dry and burnt pizza delivered with 1 hour of delay. They just lost a customer
14 sep 2023 om 23:12 Nooit nooit zo'n slechte pasta op! Echt zo vies dat ik hem heb weggegooid. Afzetterij, en dan nog ruim 33 euro voor moeten betalen ook.
3 sep 2023 om 10:00 Snelle vriendelijke bezorging. Pasta was warm en zag er smaakvol uit. Helaas zo ontzettend pikant dat ik hem niet op heb kunnen eten. Ben pikant eten gewend maar dit was echt niet normaal.
15 aug 2023 om 22:18 Pizza was erg lekker. Pasta was daarentegen koud en smaakloos.
20 jul 2023 om 20:09 Kleine portie, weinig smaak, dure prijs
28 mei 2023 om 20:42 Totaal geen smaak aan. Pasta zonder vulling. 1 gerecht koud geleverd en 1 warm. Hier betaal je veel te veel in verhouding tot de kwaliteit.
1 apr 2023 om 19:00 Net onze bestelling veel te laat ontvangen omdat de bezorger de weg kwijt was volgens de tracker. Gevolg alles was koud bij aankomst.
25 mrt 2023 om 11:44 Erge tegenvaller.... pasta's hadden weinig smaak en leken zoutloos. Voor het bedrag wat je er voor betaald erg zonde... Eten kwam ook bijna koud aan.
23 mrt 2023 om 20:15 Heerlijke pizza’s gehad, bestel nergens anders meer